fbpx

Cum iti influenteaza mindset-ul cariera muzicala

Este o intrebare pe care putini si-o pun din pacate… ei bine ca in orice domeniu, in muzica (cu atat mai mult) avem nevoie de o gandire puternica, corecta si pozitiva. 

Cam vag pana acum nu-i asa? 

Ei bine, hai sa luam un exemplu si sa il analizam sa iti fie mai concret. 

Vizualizeaza artistul preferat. Nu e asa ca e ‘’perfect’’ din toate punctele de vedere? ( sau ma rog pare ‘’perfect’’). Cum face asta? Si el e om, nu e asa?

Ok tin sa te anunt ca diferenta intre tine si el nu e atat de mare pe cat crezi. Suna nebunesc asai? Da .Sunt doar mici diferente de (gandire, tehnica, atitudine, incredere) eu bine sunt cateva, dar in fond noi oamenii suntem foarte asemanatori si ne putem modela dupa propria vointa.

Principalul lucru care face diferenta intre tine si el este gandirea(sau mindset-ul), dada, este ,as zice eu, cam 70% dintr-un cantaret( sau un om de succes) .

Ok, hai sa facem sa para mai usor. Din ce este alcatuit mindset-ul? Din totalitatea gandurilor, atitudinii, pe care o avem fata de oameni, lucrurile inconjuratoare, mediul din care facem parte.

 Este logic ca daca nu avem o gandire pozitiva, si judecam, ne gandim ca noi nu putem, ne comparam cu altii,  nu o sa ne putem ridica standardul de gandire la care noi vrem sa ajungem si asa nu o sa putem evolua ca persoane. Este foarte important ceea ce gandim si ceea ce exprimam pentru evolutia noastra ca persoane. Pentru ca un gand mic (pozitiv) duce spre mai multe ganduri pozitive si asa incepem sa gandim corect si sa ajungem mai repede spre cea mai buna versiune a noastra ca si oameni (fara sa ne comparam) si sa fim multumiti cu ceea ce suntem. 

Ca si cantaret, este extrem de important sa facem asta, deoarece noi transmitem mai bine decat oricine sentimentele, gandurile, atitudinea noastra publicului, iar el ne poate ‘’simti’’ in subconstient cat de multa ‘’incredere evem noi’’ si ce exprimam. 

Asadar fiecare gand, fiecare lucru marunt pe care il facem pentru noi, sa il facem cu drag zic eu, pentru ca asa putem sa evoluam ca artisti si de ce nu, sa influentam cu bunatatea si gandirea noastra si pe ceilalti pentru a face o lume mai buna.

Sper ca v-a placut acest articol  si sper sa va ajute!

Numai bine!